Isoleret kattelem fra Petsafe

Isoleret kattelemHvert år når vinteren begynder, at bide fast, fiser varmen lystigt ud af tusindvis af kattelemme landet over.

En kattelem med en helt almindelig klap, der lystigt flagre i vinden, kan betyde et betydeligt varmetab i boligen og give et irriterende træk.

Mange forsøger med hjemmelavede klæder foran klappen, som katten skal kæmpe sig igennem, men den type løsninger virker ikke ret effektivt – dog en del på trækgenerne.

Petsafe Extreme Weather –  kattelem med isolering

Petsafe har lavet en udgave af deres mest populære katte og hundelem, hvor de har monteret et ekstra lag mellem de traditionelle klapper.

Det er et lag af isolering i en blød pose, der følger klappernes bevægelser, når katten går ud og ind.
I bunden af hver klap er der monteret magneter, så hver klap vender tilbage til lukket stilling med det samme og bliver der, selv ved ret kraftig blæst.

Samlet set giver det en kattelem, der er 3,5 gange bedre isolerende end en almindelig lem.

Den tjener sig hurtigt hjem

vor stort et varmetab en almindelig kattelem er skyld i afhænger meget af boligens indretning. Har du en aflukket gang uden varme, vil besparelsen ikke være så stor, men har du en lem i en dør ud til boligens fordelingsgang, kan du meget hurtigt spare udgiften til en nylem hjem.

De koster fra omkring 500 kroner, så det vil ikke tage mere end ca. 2 år at spare den hjem – i mellemtiden slipper du for træk som ekstra bonus.

Klappen er nem at montere og Petsafe har lavet rammen i plastik, så den eventuelt kan males i dørens farve, hvis den ikke lige er hvid.

Navnet er Petsafe extreme weather – den kan købes online her eller i dyrebutikker landet over.